майстер-класс від бренд-бариста Юрченко Анастасії
Як організувати роботу персоналу у кав'ярні
30 БЕРЕЗНЯ, 17:00
Успішний заклад формують люди. Гості і працівники.
30 березня разом з бренд-бариста 25 Coffee Roasters розкажемо, як зробити так, щоб персонал в кав'ярнях працював швидко та ефективно, а керуючі знали, як перевірити бариста. Адже кав'ярня повинна працювати як годинник: завжди чітко, стабильно і правильно.
Успішний заклад формують люди. Гості і працівники.
30 березня разом з бренд-бариста 25 Coffee Roasters розкажемо, як зробити так, щоб персонал в кав'ярнях працював швидко та ефективно, а керуючі знали, як перевірити бариста. Адже кав'ярня повинна працювати, як годинник: завжди чітко, стабільно і правильно.
Про що розкажемо:
Як оцінювати роботу бариста.
Технічні правила роботи персоналу.

Як перевіряти чистоту обладнання.
Як оцінювати якість напоїв та працювати над помилками у приготуванні.
Хто проводить майстер-клас
Анастасія Юрченко
Бренд-бариста 25 Coffee Roasters
Сертифікована бариста SCA
(Specialty Coffee Association)
Хто проводить майстер-клас
Анастасія Юрченко
Бренд-бариста 25 Coffee Roasters
Сертифікована бариста SCA
(Specialty Coffee Association)
Детальніше про event
Буде корисно: керуючим кав'ярень, адміністраторам закладів та старшим бариста
Де
В YouTube за посиланням
(буде доступний запис)
Скільки
100 грн
Коли
30 Березня, 17:00
Ім'я та прізвище
Ваш номер телефону
Електронна пошта
Made on
Tilda