майстер-клас від Анастасії Шевченко
Як впливати на прибуток в HoReCa
|
HoReCa – це не тільки смачне меню та привітний персонал, а й велика робота над фінансовою стратегією.
Перед новим роком пропонуємо разом повчитися фінансовому плануванню у кав'ярнях та ресторанах з лектором з Chef Cash – компанії, яка спеціалізується на фінансовому управлінні.
HoReCa – це не тільки смачне меню та привітний персонал, а й велика робота над фінансовою стратегією.
Перед новим роком пропонуємо разом повчитися фінансовому плануванню у кав'ярнях та ресторанах з лектором з Chef Cash – компанії, яка спеціалізується на фінансовому управлінні.
План майстер-класу

Розкажемо про гроші та зобов'язання
Покажемо, як організувати фінансове планування в кав'ярнях та ресторанах
Поділимося, які інструменти управлінського обліку допоможуть керівнику впливати на прибуток

Відповимо на всі ваші питання
Хто проводить майстер-клас
Анастасія Шевченко
спікер
- керівник напряму "Управлінський Облік" компанії Chef Cash
- провела понад 50 аудитів фін. обліку
- Рахує прибутки найкращих ресторанів Харкова
- Спікер курсу "Управління за цифрами".
Хто проводить майстер-клас
Анастасія Шевченко
спікер
- керівник напряму "Управлінський Облік" компанії Chef Cash
- провела понад 50 аудитів фін. обліку
- Рахує прибутки найкращих ресторанів Харкова
- Спікер курсу "Управління за цифрами".

Детальніше про event
Буде корисно: власникам, керуючим,
шеф-бариста кав'ярень та ресторанів
Де
В YouTube за посиланням
(буде доступний запис)
Скільки
100 грн
Коли
16 Грудня, 16:00
Ім'я та прізвище
Ваш номер телефону
Електронна пошта
Made on
Tilda