create your own block from scratch
 
Незабаром старт у Києві
Професійний бариста – це не чувак, який просто знає, як працювати за еспресо-машиною і може з молока зробити піну. Це фахівець, який розуміється на сортах кави, знає, які фактори впливають на смак, розуміє, як влаштовано професійне обладнання і так – вміє робити ідеальну пінку.
Трохи про школу
Навчання проводить член асоціації SCA (Specialty Coffee Association) та бренд-бариста компанії «25 Coffee Roasters» Федотенко Анна. А значить, всі знання, отримані на курсах, будуть достовірними, актуальними і вам не доведеться за них червоніти.
Наприкінці кожного курсу учні можуть скласти іспит та отримати сертифікат про успішне проходження.
Чому 25 Barista School
  • Навчаємо на чинному
    кавовому виробництві
  • Вчить досвідчений бренд-бариста,
    учасник чемпіонатів
  • На заняттях каппім, а не
    надихаємо та мотивуємо
  • Маємо реальний досвід
    у кавової промисловості
  • Вибір курсів для різних
    рівнів знань
  • Учні школи вже працюють
    у топових закладах
  • Видаємо сертифікат
    після складання іспиту
  • Забезпечуємо всіма
    необхідними матеріалами
Хто проводить курси
Федотенко Анна
Бренд-бариста 25 Coffee Roasters
Член асоціації SCA
(Specialty Coffee Association)
Маєте питання?
Залишай свої дані, та ми з тобою зв'яжемося
Made on
Tilda